Sinds 1 september 2011, is Corien 4 beauty gestart.

Corien4Beauty is de praktijk, voor uw gezichtsbehandelingen, (medisch) pedicure behandelingen en (hotstones) massages.

De praktijk hanteert ruime openingstijden zowel overdag als
’s avonds en in overleg met u ook op zaterdag.


In de praktijk wordt gewerkt met de produkten van WeBeCos, Tadlea, de etherische (massage)oliën van Chi en de produkten van Orthofex voor de pedicurebehandelingen.

WeBeCos is een betaalbaar Nederlands produkt, is dierproefvrij, geeft sporadisch huidreacties en bevat geen minerale oliën wat de huid kan afsluiten.

Met WebeCos ondergaat u een heerlijke gezichtsbehandeling met een prima resultaat.

Tadlea is een luxere, hightech salonlijn voor huidverbetering.

De Dr Tadlea produkten bevatten o.a hyaluronzuur en aloë vera die grote hoeveelheden vocht aan zich kunnen binden, waardoor fijne lijntjes worden opgevuld. Dr Tadlea geven uw huid alle benodigde bouwstenen om tekorten aan te vullen, beschadigingen te herstellen en alle natuurlijke huidfuncties te optimaliseren.

Chi etherische (massage) oliën zuiveren de lucht, verbeteren de zuurstof opname van de huid en kunnen huid en/of nagel problemen verhelpen bij regelmatig gebruik.

Voor de (medisch) pedicure behandelingen wordt gewerkt met de nattechniek, zodat de behandeling bij een ingroeiende teennagel minder pijnlijk kan zijn, omdat het water pijnlijke plekken verkoelt.

 

Welkom bij

Corien4beauty

Welkom bij

Corien4beauty

Corien4beauty - Termijen 43 - 1852 TC  Heiloo - Telefoon: 072 533 18 59 Mobiel: 06 40 268 594

Stuur mij e-mail

Bel

voor een afspraak

072 533 18 59

Kijk voor

de nieuwe

seizoensaanbiedingen...

Aanbiedingen.html

Corien4Beauty is aangesloten bij de overkoepelende pedicure organisatie Provoet en is in geschreven in het Procertregister.

Deze organisatie verplicht haar leden om kennis, d.m.v. een puntensysteem, up to date te houden met congressen en lezingen.

Corien4Beauty volgt regelmatig cursussen om zich verder te ontwikkelen voor de huidverzorging en er is contact met een huidtherapeut en pedicurecollega’s.